Radio Transfer és a médiaszabadság

Podcast
HungaroStudio
  • 2024_06_16_radiotransfer_frs
    59:48
audio
45:41 Min.
Wass Albert - A nemzet írója a történelmi tények tükrében
audio
55:40 Min.
Az EU választásokról
audio
55:42 Min.
a Te anyukád!
audio
1 Std. 11:50 Min.
Beszélgetni kéne már rég
audio
35:18 Min.
AK Választás 2024
audio
31:59 Min.
A gitárfesztivál margójára
audio
50:58 Min.
LMBTQ+ a megértés az út
audio
57:17 Min.
Mesterségem címere: Egyetemi asszisztens és mentőtiszt
audio
49:11 Min.
Biztonságos Internet Napja Vörös Zsuzsával

Az Freies Radio Salzkammergut Bad Ischlben – 2024. június 7-én, egy „Free media avagy Szabad média – A médiaszabadság nemzetközi perspektívái“ címmel podium beszélgetést szervezett.

Milyen a *médiaszabadság* helyzete nálunk és máshol? Az FRS a B138 Szabad Rádióval közösen nemzetközi hangokat hozott el Bad Ischlbe ebben a témában. Magyarországi és szerbiai médiaszakemberek számoltak be a médiaszabadság korlátozásával kapcsolatos tapasztalataikról: Jovana Tripunovic, politológus és podcaster Szerbiából, Cserháti Ákos, rádiós producer és aktivista Magyarországról, Simon Inou, médiakritikus és újságíró Kamerunból avagy a bécsi Radio Orange 94.0-tól, valamint Velics Gabriella, egyetemi tanár és médiatudós Magyarországról.

Az esemény a „Radio Transfer“ projekt része. A „Radio Transfer – Közösségek a párbeszédben“ projektet a Szabad Rádió Salzkammergut a Szabad Rádió B138-cal közösen valósítja meg az Európa Kulturális Fővárosa 2024 keretében. A projektről és a rendezvényről további információk a <https://freiesradio.at/radio-transfer/> oldalon találhatók.

Ecser Vera ennek a pódium beszélgetésnek a kapcsán Velics Gabriellával beszélgetett, továbbá Csiki-Keil Andreával, a Radio Transfer projekt vezetőjével és a Civil Rádió két műsorszerkesztőjével is, Görög Másával és Géczi Gáborral.

Tracklist:

  • Mordai: Cinege madár
  • Váczi Eszter: A Duna-parton

Schreibe einen Kommentar