Resul Jusufi – Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip – Graz

Podcast
Radio Rinia
  • 2020-09-27-1200
    199999:40
  • 2020-09-27-1300
    200059:40
audio
1 Std. 59:55 Min.
Jakup Mulaj dhe Lutfi Bilalli-Intervista ne radio Helsinki-Live
audio
1 Std. 00 Sek.
Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,
audio
131 Tage 22 Std.
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
1 Std. 09 Sek.
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
video
1 Std. 10:17 Min.
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
1 Std. 00 Sek.
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
1 Std. 00 Sek.
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
1 Std. 00 Sek.
Roni - Rinor Baraliu
audio
1 Std. 00 Sek.
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani
Resul Jusufi! – Piktor e regjisor.
Radio Rinia Dëgjo Shqip 12:05-14:00
Sot me datë 27.09.2020 në emisionin tone kemi te ftuar Artistin Resul Jusufi! -Piktor e regjisor.
Do flasim per pikturen, ekspozitat e tija te fundit reale dhe ato online; qe i ka pasur keto dy vitet e fundit ne Austri si dhe ne disa shtete tjera te botes .
Vitin e kaluar ne 2019 nga nje organizat nderkombtre e artit me seli ne Hong Kong WCA (world conteporay art) Qendra boterore e artit bashkohor .
Pjesemarres kane qene 147 shtete dhe rrethe 50,000 artist pjesemarres https://www.instagram.com/p/B0cn3x5gkS0/… .Resuli u shpall artisti i javes ne nivel boteror, gjitheashtu dhe dy pikturat e tijat u zgjodhen si piktura ditore me te mira ne nivel boteror (the best painting of the day) .Kur jemi te viti kaluar 2019 ai pati gjitheashtu nje ekspozite personale ne Caffe galeri Kaiserfeld Graz, titulli i ekspozites „HOFFNUNG UND GELEGENHEIT“ (Shprese dhe mundesi ).
Kete vit ne Koren e jugut, festivali i piktures me temen Pqaja atomike eshte perzgjdhur dhe nje pikture e Resulit nga muzeu i artit me perkujdesjen – kuratorin e njohur Michael Lam nga New Yorku.Per shkak te korones kete vit jane organizuar me shume ekspozita online , Resuli ka marre pjese ne disa ekspozita online ne nivel nderkombetar, vlen te vqeohen disa prej tyre ;Turqi ,Indi ne dy ekspozita ,Koren e jugut Seul ,Dubai etj .
Resuli kete vite ka marre nje cmim nga akademia e arteve te bukura ne Indi -ekspoziite online- festival art contest i organizaur nga „Affliated to Tamilnadu Music and Fine Arts University“ https://www.sridharshinikalaikoodam.com/.Gjitheashtu ka marr disa mirenjohje per stilin e punes se tij te veqant -unik .Vlen te permendet gjitheashtu nga akademia e artit dhe dizajnit ne Stamboll te Turqise https://www.arel.edu.tr/facu…/department-of-graphic-design nga profesoresha e artit dr Muberra Bulbul ka ligjeruar nje dite per stilin e pikturavete Resulit qe jane inovative -unike per studentet e akademis .
Eshte pjesmarres i ekspzites kolektive ne Kunst Garten Graz me temen „landschaft“ (pejsazh) ku vazhdon te jete e hapur ekspozita deri me 24 tetor 2020 https://kunstgarten.at/events/traum-schafft-landschaft/ .
Ai eshte ne fazen perfundimtare te pergaditjes se ekspozites se tij personale e cila do te jete se shpejti ne Cafe Galerin Kaisrfeld Graz ,Ekspozita do te jete e hapur nga 3 nentori 2020, tema e ekspozites eshte „Ndjesia“ ajo do te qendroj e hapur per nje muaj .
Dy vitet e fundit Resuli ka mbajtur disa workshope ne disa shkolla te Austris , ne NiederOsterreich si ne Semmring,Payerbach,Reichenau https://nms-payerbach.at/2019/10/25/art-meets-
World Contemporary Artists on Instagram: “🥇ARTIST OF THE WEEK of WCA. Today we highlight from Austria @jusufiresul . . Let’s listen to Resul’s Story : Resul Jusufi was born in 1968…”
96 Likes, 18 Comments – World Contemporary Artists (@wcaorg) on Instagram: “🥇ARTIST OF THE WEEK of WCA. Today we highlight from Austria @jusufiresul . . Let’s listen to…”
Drawing Classes Kodambakkam Choolaimedu Saligramam Nanganallur West Mambalam Drawing Classes
Drawing Classes in Choolaimedu – Sri Dharshini Kalaikoodam Provides Drawing Classes in Kodambakkam, West Mambalam, Saligramam, Nanganallur Drawing Classes includes multiple types of Art Education, Professional Education, Commercial Education and Psychological Education as well.
Bild könnte enthalten: 3 Personen, Personen, die sitzen, Bildschirm, Tisch, Büro und Innenbereich

Schreibe einen Kommentar