Platforma Integruese Shqiptare ne Austri: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani

Podcast
Radio Rinia
  • 2020-06-21-1200 Bahri Troja Deshira Shehu, Drita Cacaj Shefqet Balaj
    60:00
  • 2020-06-21-1300 Rolana Limiani Gjavit Shabanaj Nisret bujari Fatmir Osmani
    60:00
audio
1 Std. 59:55 Min.
Jakup Mulaj dhe Lutfi Bilalli-Intervista ne radio Helsinki-Live
audio
1 Std. 00 Sek.
Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,
audio
131 Tage 22 Std.
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
1 Std. 09 Sek.
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
138 Tage 22 Std.
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
1 Std. 10:17 Min.
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
1 Std. 00 Sek.
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
1 Std. 00 Sek.
Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu
audio
1 Std. 00 Sek.
Roni - Rinor Baraliu
audio
1 Std. 00 Sek.
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani

Me datë 21 qershor nga ora 12.05 kishim Live ne Radio Rinia Dëgjo Shqip!
“Këshillin iniciues te formimit të Platformës Integruese të Shqiptareve ne Austri”
Një iniciative e cila ne vete mbledhë shqiptaret qe me punën dhe sakrificën e tyre personale kanë arritur te inkuadrohen ne strukturat partiake ne Austri (Asamblist, Eu Gemenderätte dhe pozicione tjera udhëheqës ne Partitë e tyre) me moton Integrim pa Asimilim
Kemi nderin që një pjese te grupit iniciues ti kemi Live në studion e RRDSH për tu njohur me afër me punën ,aktivitetin dhe mbi te gjitha kush janë këta shqiptarë qe janë kaq mire te integruar ne shtetin ku jetojmë te cilët votohen jo vetëm nga shqiptaret por edhe vet austriakët.

Te Ftuarit: Bahri Troja, Deshira Schehu, Drita Cacaj, Shefqet Balaj, Rolanda Limani, Gjavit Shabanaj, Nisret Bujari, Fatmir Osmani

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 21. Juni 2020

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 21. Juni 2020

Gepostet von Bahri Troja am Donnerstag, 21. April 2016

 

❤️Mallë

Gepostet von Deshire Manuka Shehu am Mittwoch, 1. Juli 2020

Gepostet von Drita Cacaj am Montag, 1. Oktober 2018

Gepostet von Shefqet Sigi Balaj am Donnerstag, 1. Februar 2018

 

Gepostet von Rolanda Limani am Dienstag, 5. Mai 2020

Gepostet von Gjavit Shabanaj am Freitag, 8. Mai 2020

Gepostet von Nisret Bujari am Donnerstag, 7. Mai 2020

 

Gepostet von Fatmir Osmani am Montag, 12. November 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schreibe einen Kommentar