Etimologjia dhe Trashëgimia e Gjuhës Shqipe: Diskutim me Agron Dalipaj dhe Butrint Balaj

Podcast
Radio Rinia
  • 2024-01-28-1200_Agroni
    59:31
audio
51:26 Min.
Të Rritur mes Dy Botëve: Rëndësia e Komunikimit me Fëmijët Shqiptarë në Diasporë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Shkrimtarja dhe Ligjëruese e Gjuhës Angleze me Inovacion në Mesimdhenie- Pritë Bytyçi.
audio
1 Std. 00 Sek.
Bashkim Shala-Kryetar i shoqates "Atdheu"- Graz
audio
1 Std. 00 Sek.
kryetarin e komunës së Kamenicës z.Kadri Rahimaj!
audio
1 Std. 26:37 Min.
Forca e Nënës Shqiptare: Historia e zojes Vjollca!
audio
54:47 Min.
Një Përfaqësues Shembullor i Suksesit dhe Përkushtimit në Wiener Städtische Versicherung: Luan Berdynaj
audio
56:49 Min.
Analiza e Fidan Ukaj mbi zhvillimet politike në Kosovë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Liberalizimi i Vizave për Kosovën
audio
32:36 Min.
Ngritja e ndërgjegjësimit publik për Sindromin Down!
audio
1 Std. 34:22 Min.
Arkitektura e transformimit urban: Eksplorimi i Qyteteve të Fragmentuara!
Sot, më datë 28.01.2024, në Programin e Gjuhës Shqipe të Radio Helsinkit 92,6 MHz „Radio Rinia – Live“ nga ora 12:00 deri në 14:00, kemi dy mysafir nga Atdheu,
z. Agron Dalipaj dhe z. Butrint Balaj
Dy gjuhëtar të njohur shqiptar dhe themeluesit të një teorie të re në fushën e etimologjisë.
• Gjuha shqipe ,gjuha me e vjetër e folur pa ndërprerje ne bote.
• Degë apo baza e te gjitha gjuhëve Indoevropiane.
• Si ndërtohet morfologjia e fjalëve,
• Veprat e shkruara te autoreve dhe çka pritet ne te ardhmen
Për te gjitha këto dhe me shume, ju ftojmë te bëheni pjese e emisionit
Radio Helsinik 92,6 MHz
Për ata që jetojnë jashtë Graz-it, mund të na ndiqni në transmetim në internet në Radio Helsinki – Freies Radio Graz në këtë lidhje:
Na ndiqni edhe në rrjetet sociale:
Facebook: Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz
Instagram: radiorinia
Moderohet nga: Fatos Kryeziu & Artiola Kajtazi

Schreibe einen Kommentar