Një Histori Suksesi dhe Mosdorëzimi: Erind Devaja në Radio Helsinki

Podcast
Radio Rinia
  • 2024-05-12-1200
    60:00
audio
59:54 Min.
Intervista me Prof. ass. dr. Maklena Nika: Një Udhëtim në Botën e Letërsisë dhe Kulturës!
audio
51:26 Min.
Të Rritur mes Dy Botëve: Rëndësia e Komunikimit me Fëmijët Shqiptarë në Diasporë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Shkrimtarja dhe Ligjëruese e Gjuhës Angleze me Inovacion në Mesimdhenie- Pritë Bytyçi.
audio
1 Std. 00 Sek.
Bashkim Shala-Kryetar i shoqates "Atdheu"- Graz
audio
1 Std. 00 Sek.
kryetarin e komunës së Kamenicës z.Kadri Rahimaj!
audio
1 Std. 26:37 Min.
Forca e Nënës Shqiptare: Historia e zojes Vjollca!
audio
54:47 Min.
Një Përfaqësues Shembullor i Suksesit dhe Përkushtimit në Wiener Städtische Versicherung: Luan Berdynaj
audio
56:49 Min.
Analiza e Fidan Ukaj mbi zhvillimet politike në Kosovë!
audio
1 Std. 00 Sek.
Liberalizimi i Vizave për Kosovën

Këtë të diel, në Radio Helsinki, kemi pasur kënaqësinë të mirëpresim një tjetër figurë të jashtëzakonshme. Erind Devaja, një student i dalluar nga Universiteti i Gracit në drejtimin e Administrimit të Biznesit dhe një aktivist i përkushtuar, na solli me vete një histori frymëzuese të suksesit dhe mosdorëzimit.

Me një pasion të thellë për dijen dhe zhvillimin personal, Erindi ka ndërtuar një portofol të pasur në fushën akademike dhe përtej saj. Angazhimi i tij i pashoq në studime dhe në komunitet e bën atë një shembull të përkushtimit dhe disiplinës, duke na inkurajuar të shohim përpara me optimizëm dhe besim.

Përveç arritjeve të tij akademike, Erindi është i njohur për përkushtimin e tij ndaj aktiviteteve komunitare dhe sociale. Ai ka kontribuar në shumë projekte që synojnë përmirësimin e jetës së të tjerëve dhe ka dëshmuar se suksesi personal dhe angazhimi shoqëror mund të ecin krah për krah.

Historia e Erind Devajës është një dëshmi e fuqisë së vullnetit dhe e rëndësisë së punës së palodhur. Ai na kujton se me vendosmëri dhe përkushtim, çdo qëllim është i arritshëm dhe çdo ëndërr mund të bëhet realitet.

Moderoi

Artiola Kajtazi

Schreibe einen Kommentar