Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija, Arsim Gjergji, Armond Aliu

Podcast
Radio Rinia
  • 2020-05-24-1200 Emiri Arsimi Armondi
    60:00
  • 2020-05-24-1300 Emiri Arsimi Armondi
    60:00
audio
1 Std. 59:55 Min.
Jakup Mulaj dhe Lutfi Bilalli-Intervista ne radio Helsinki-Live
audio
1 Std. 00 Sek.
Brigita Balaj, Tema: 27 Prilli dita e te zhdukurve në Kosovë,
audio
131 Tage 22 Std.
Kejvi Mici ; Egos -JO BULLIZMIT
audio
1 Std. 09 Sek.
Rolanda Limani dhe Drita Cacaj, Kandidate ne zgjedhjet për Këshillin Bashkiak dhe për Këshillin e Qarkut të Vjenës - 11 Tetor 2020
audio
138 Tage 22 Std.
Resul Jusufi - Piktor e regjisor / 27.09.2020 Live ne Radio Helsinki / Radio Rinia Degjo Shqip - Graz
video
1 Std. 10:17 Min.
Syri TV - Zvicer, ne Debat: FeD,(Forca e Diaspores) Mehmet Manovi dhe Fatmir Osmani
audio
1 Std. 00 Sek.
ELEVAN - Elza Maxhuni - Radio Helsinki - Radio Rinia Dëgjo Shqip
audio
1 Std. 00 Sek.
Roni - Rinor Baraliu
audio
1 Std. 00 Sek.
Mergim Mazrekaj - Le GRAND; Liridon Lajci Don Goti mit DJ BAROK & Moderatori Albani

Me datë 24 Maj nga ora 12.05 te ftuar Live ne Radio Rinia Dëgjo Shqip! ishin:

• Priv.-Doz. Dr.med.univ. Emir Haxhija,
Departamenti Klinik i Onkologjisë së Hematologjisë Pediatrike
Klinika Universitare për Kirurgji Pediatrike dhe Adoleshente – Graz
njëherësh edhe udhëheqës i Bordit të nderit pran KKSHSHST
• Arsim Gjergji – Nënkryetar i KKSHSHST, pronar i Restorantit „eleven“ Graz
• Armond Aliu- Sekretar i KKSHSHST, pronar i Hotelit „sHome“ Graz

Tema:
Pandemia e shkaktuar nga Covid 19,
ndikimi i saj në jetën tonë shëndetësore, sociale dhe ekonomike.

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 7. Juni 2020

Gepostet von Radio Rinia Dëgjo Shqip – Graz am Sonntag, 7. Juni 2020

 

 

Bild könnte enthalten: 1 Person, Brille und Nahaufnahme

Bild könnte enthalten: 1 Person

 

Schreibe einen Kommentar